Nové speciální menu se nese ve jménu královské suroviny LANÝŽE ČERNÉHO. Ten hraje prim ve všech chodech kromě dezertu, kde jen na trůnu střídá královna MALINOVÁ KOSTKA. Připravili jsme si pro Vás následující pecky:
ZVEME VÁS NA NAŠE NOVÉ SPECIÁLNÍ LANÝŽOVÉ MENU!
Všechna jídla na tomto menu (kromě těstovin a kostky) jsou BEZLEPKOVÁ!
Inovativní recepty v novém speciálním lanýžovém menu
20.10. – 15.11. 2023
Polévka je topinamburové velouté s restovanými portobello houbami, topinamburovými chipsy, lanýžovým olejem a lanýžovým prachem. Jemná, ale výrazná chuť vás příjemně překvapí!
Předkrm je tolik oblíbené carpaccio z hovězí svíčkové s lanýžovou majonézou, čerstvými a smaženými kapary, lískovými oříšky a plátky čerstvého lanýže. Tohle budete chtít jíst zas a znova, třeba i jako dezert.
Prvním hlavním chodem jsou čerstvé tagliatelle s lanýžovou omáčkou, burratou a plátky čerstvého lanýže. Burrata se na horkých těstovinách krásně rozteče a nádherně doplní už tak skvěle vyladěný pokrm!
Králem menu je flank steak „a la rossini“ s omáčkou demi glace s aronií, plátkem restovaných foie gras, pyré z pečeného topinamburu a pastináku s čerstvými lanýži. Tento pokrm je pro nás definicí podzimního luxusu. Musíte vyzkoušet!
Salát je míchaný s cherry rajčátky a parmskou šunkou, zastřeným vejcem a dressingem z lanýžového medu. Nechybí čerstvý lanýž a lanýžový prach. Kdo by řekl že včely a lanýže jdou tak krásně dohromady?!
Nakonec přichází královna. Tou je malinová kostka v ruby čokoládě s kokosovo-smetanovým krémem, malinovým pyré a čerstvou malinou uvnitř. Nebyla by to ta prvá královna, kdyby neměla korunu – zlatou. A` propos, už jste někdy jedli pravé zlato?
Tohle menu si nesmíte nechat ujít! A jako vždy se budeme těšit na vaši zpětnou vazbu!
Krásné podzimní dny přejeme!
Tým Na Krétě
Rezervace na: 603 175 849