Na stálém menu přibylo několik úžasných novinek, které rozhodně stojí za zmínku a hlavně ochutnání! Jedná se o dva hlavní chody: hovězí T-bone steak a filet z candáta a tři dezerty: mučenkový cheesecake, jahody s krémem chantily a ananasové carpaccio. Jídla jsou velmi povedená, chuťově vyladěná a lehce přizpůsobená ročnímu období.
PŘIJĎTE SI POCHUTNAT DO NAŠÍ RESTAURACE NA KRÉTĚ!
Pokrmy dokonale vychucené a plné letní inspirace!
Hovězí T-BONE je prémiový steak, který se skládá z nízkého roštěnce a pravé svíčkové. Masa jsou oddělena kostí ve tvaru T. Celosvětově jeden z nejoblíbenějších steaků! Náš „NĚŽNÝ PŮLKILÁČEK“ je doplněný křupavým bramborovým pavé, hojně ozdobeným lanýžovým creme fresh, pancettou a karamelizovanou cibulkou.
Filet z CANDÁTA je dokonale propečený, fenyklové pyré výborně vychucené a spolu s lehkým sladkokyselým salátkem s grepy a pomeranči jej krásně doplňuje omáčka z kefíru a bylinek. PASTVA NEJEN PRO OČI!
Máme pro Vás NOVÉ LETNÍ DEZERTY!
MUČENKOVÝ CHEESECAKE z tvarohu, mascarpone a mučenkového pyré má lotuskový základ a na vrchu gel z čerstvé mučenky. Je sladký i kyselý, křupavý i vláčný, všechno tak akorát! NEMUČTE SE A OCHUTNEJTE!
ANANASOVÉ CARPACCIO – tenké plátky ananasu naložené v rozvaru s badyánem a skořicí doplňuje jemná kokosová pěna s bílou čokoládou, oříškový crumble a jahodové coulis. Svěžest pokrmu dodává limetkový sorbet s mátou a křupavost restované plátky kokosu. TOP STROP!
JAHODY S CHANTILY KRÉMEM se na jídelníček vrací po půlroční pauze. K jahodám něžně vmícháme krém chantily s vanilkou a rozdrobíme křupavé bílé bezé. U tohoto dezertu víc než u čehokoliv jiného platí rčení V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA!
Přijďte si pochutnat do naší restaurace Na Krétě. Přijďte s přáteli, s rodinou nebo klidně sami. Moc se na Vás těšíme!
Tým Na Krétě
Rezervace na: 603 175 849